“Terima Kasih Adik Sayang” – Luah FAZLEY Buat Isteri

MANGGA ucapkan selamat ulang tahun perkahwinan yang ke-13 buat Datuk Fazley Yaakob dan isterinya Datin Azrene Ahmad.

Sempena ulang tahun perkahwinan mereka pada 7 November (semalam), Fazley ada meluahkan kata-kata manis tulus daripada hati buat isterinya, di laman instagramnya

Mangga tumpang gembira apabila Fazley bercerita saat-saat mereka diijabkabulkan. Walaupun pelbagai rintangan yang dihadapi, nagi Fazley, kuasa Allah adalah segala-galanya.

Mangga doakan Datuk Fazley dan Datin Azrene serta anak-anak terus bahagia hingga ke syurga. Ami…

Fazley juga meluahkan rasa syukurnya apabila rumah tangga mereka pernah diancam sehingga hampir tergadai maruah dan hampir hilang punca rezeki, dia bersyukur isteri tetap ada dalam suka dan duka.

Fazley juga rasa beruntung apabila isterinya tetap berusaha menceriakan rumah tangganya walaupun dalam hati gundah gulana kerana pelbagai dugaan yang datang menguji.

Melalui laman instargramnya, Fazley menyatakan “terima kasih adik sayang”. ‘Adik’ adalah panggilan manja Fazley buat isterinya.

Fazley bersama isteri, ibu, anak-anak dan ahli keluarga yang lain

Alhamdulillah… Berkat kesabaran dan selalu memohon doa kepada Allah, pasangan ini tetap bahagia bersama anak-anak serta keluarga mereka.

Sempena ulang tahun perkahwinan ke-13 tahun ini, Fazley ada mencipta lagu istimewa buat isterinya yang berjudul November itu.

Inilah luahan Fazley buat isteri dalam laman instagramnya.

View this post on Instagram

To my beautiful wife, Adik Sayang @azrene_ahmad – Thank you so very much for the most wonderful 13 years of my life, and both of our lives together. 7th November, the day we both officially became husband and wife, berkat doa ibu & arwah bapak, mama & papa, wanda, adik beradik, serta semua keluarga.. abang berjaya juga melafazkan akad nikah dan kita sehidup semati dengan izin Allah. Dugaan demi dugaan, rintangan demi rintangan agar kita dipisahkan, namun tentunya Allah lebih berkuasa. . Tidak akan ada orang tahu sepenuhnya apa yang telah kita lalui untuk bersama dan kekal bersama demi anak-anak tersayang. Kita bersabung nyawa, tergadai maruah, hilang punca rezeki namun dengan kuasa Allah, kasih sayang kita tetap berkekalan. . Terima kasih Adik Sayang, kerana sentiasa menjadi kekuatan abang, sentiasa tersenyum walaupun ketika kita sentiasa dipaksa untuk berpisah, sentiasa manja dengan abang walau pun hati penuh kerisauan, sentiasa sabar bersama abang walaupun maruah abang dipijak2 oleh insan yang seharusnya mendoakan kita. Allah menduga namun Allah jualah yang memberikan keberkatan. . Lagu ini dulu Abang hasilkan khusus buat Adik Sayang, terima kasih kerana sudi menjadi sahabat Abang seumur hidup, isteri sehingga berpisah mati.. moga syurgalah tempat mu nanti, berkat menjadi isteri yang begitu sempurna dalam hidup abang.. LOVE YOU VERY MUCH ADIK SAYANG! HAPPY 13TH ANNIVERSARY!! . NOVEMBER ITU (Lagu/Lirik : Fazley Yaakob) . Terdengar hembusan bayu membisikkannya untukku Terdengar desiran lafaz pendam rindunya padaku Manis tak selalu madu pahit tak selalu racun Saat mimpi terukir jua ohh . November itu kau jadi milikku November itu cinta telah bersatu November itu penghujung cerita November itu ku raja hatimu kasih Kau ratu hatiku . Masih bisa aku membayangkan segala rentetan Masih mampu aku memutar memoriku selalu Manis tak selalu madu pahit tak selalu racun Saat mimpi terukir jua . November itu kau jadi milikku November itu cinta telah bersatu November itu penghujung cerita November itu ku raja hatimu kasih Kau ratu hatiku 7 November ❤️

A post shared by Dato' Fazley Yaakob (@fazleyyaakob) on

So sweet kan? MANGGA doakan Fazley dan isteri serta anak-anak terus bahagia hingga ke syurga abadi. Amin…

Teruskan layari manggamedia.com.my #mangga #manggamedia #manggatv #bukansekadarhiburan #berenanguntukkesihatan

Facebook: Mangga Media
Instagram: @mangga.media