“Semoga ALLAH Bukakan Pintu Hati Kau” – Luah NADZMI Kepada ARDELL

MANGGA teringat kenangan cinta lalu bila baca luahan pelakon bertubuh sedap Nadzmi Adhwa kepada si cantik Ardell Aryana.

Ramai peminat tahu yang Nadzmi sangat rapat dengan Ardell Aryana. Ada yang cakap mereka ni bercinta, tapi tiada pengakuan daripada mereka berdua.

Sempena ulang tahun Nadzmi yang ke 26, Ardell membuat kejutan istimewa buat lelaki kesayangannya itu.

Nadzmi dan Ardell secocok dan sepadan kan? Semoga mereka bertemu jodoh. Amin…

Melalui laman instargramnya (@nadzmiadhwa), Nadzmi ada meluahkan rasa berharap bertemu jodoh dengan Ardell.

Kata Nadzmi, “semoga Allah buka pintu hati kau yang keras untuk aku.

“Kalau Allah dah tetapkan jodoh kau dengan aku, kau tak boleh jugak. Kau daj jadi sahabat aku pun, aku dah bersyukur sangat dah.”

Nadzmi juga memberitahu, Ardell adalah orang yang selali ada di waktu dia susah dan sering membuatkan hidupnya ceria.

“Kau sahabat aku yang sentiasa ada dalam susah dan senang aku. Kau tarik aku keluar dari kesedihan aku dan ceriakan hidup aku.”

View this post on Instagram

Terima kasih @ardellaryana 😭 Aku ingat kau lupa. Patutlah dari semalam tak wish aku tunggu je 😞 Rupanya kau nak kenakan aku. Sedihnya 😭 Kenapa kau belikan benda benda mahal ni semua untuk aku 😭 Iphone XS Max tu aku ingat 5 tahun lagi baru aku beli 😭 Pandaikan kau beli pam asma tu mentang mentanglah aku selalu semput. Yang paling penting sekali team kita minat sama ! Arsenal ! Die hard fans dari kecil lagi sama dengan kau 😘 Aku doakan kau sihat supaya nanti kita boleh futsal macam dulu dulu. Semoga kau sembuh sepenuhnya. Ingat ,Walaupun orang cakap kau friendzone aku tapi aku tak kesah weh. Diorang tak tahu. kau sahabat aku yang sentiasa ada dalam susah dan senang aku. Kau tarik aku keluar dari kesedihan aku dan ceriakan hidup aku. Aku sayang kau Nonoi 😘 Sayang sangat !!! Terima kasih untuk semua ni, terima kasih juga semua family kau. Weh kita walaupun beza 2 tahun kau acah acah anggap aku adik , tapi takpe kalau Allah dah tetapkan jodoh kau dengan aku, kau tak boleh tolak jugak 🤣 Opps. Kau jadi sahabat aku pun aku dah bersyukur sangat dah. Takpe aku cepat cepat dewasa okay supaya kau nampak aku ni dah matang 🤭 Semoga Allah bukakan pintu hati kau yang keras tu untuk aku. Eh eh 🤪 To all girls out there yang nak bagi suprise kat kawan lelaki boleh bertapa dulu dengan @ardellaryana ni. Dia ni pun dah macam lelaki dah opss, and kekadang kan @ardellaryana aku rasa kau lebih lelaki dari aku 🤭🤣😘 Terima kasih untuk semua ni. Kau memang legend kakak ! 🤮🤮 #WanitaKu #AdhwaTurns26 #NovemberBabies #Scorpio #YaGunnersYa #COYG Dalam kad tulis hadiah tak seberapa 😞 Tapi hadiah kau bagi bapak berapa rapa 😭😭

A post shared by Nadzmi Adhwa Nor Adzmi (@nadzmiadhwa) on

Wahhh.. So sweet kan. ‘Bersemut’ gitu…

Kepada Nadzmi Adhwa, bila dah bertemu dengan gadis yang baik dan sentiasa memastikan awak bahagia, jangan lepaskannya. Inilah peluang untuk awak hargai dia sebaik mungkin ya!

Ingat… Bukan senang nak cari orang yang boleh ada di waktu susah dan sentiasa memikirkan tentang kita. Hargailah Ardell Aryana ya! Jaga dia baik-baik.

Ini pula kata-kata manis Ardell buat kesayangannya Nadzmi Adhwa.

View this post on Instagram

Selamat menyambut Deepavali to all who celebrates it ☺️. And to @nadzmiadhwa i never forget laa , your birthday . MyBestfriend birthday 🎂kot @nadzmiadhwa 😅, how come aku lupa. Jangan merajuk dulu wawa, aku ingat.. aku saja wish lambat , aku tau kau mesti sedih/terasa punya 🙂 sorry ok 🤣( saja nak tengok kau sentap ). Aku da prepare dari 6hari lepas lagi ☺️tau , aku tak lupa pun , kau bz shooting aku tak nak kacau 😃. Mari datang collect hadiah 🎁 kau dekat rumah aku kitorang dah tunggu ni, 😊dah jadi pekasam da tu ( aku harap kau suka la 😉) . Pejam celik , dah besar dah kau , genap usia kau 26 tahun harini .. cepat2 dewasa ok😌 . Last , aku nak ingat kan aku ni sahabat kau .. setiap tahun pun birthday kau aku tak pernah lupa k ☝🏻😒 , tak sampai hati tengok kau sedih ( Aku kan kakak, kau tu dah macam adik aku dah😝 ) . Aku harap kau lebih gembira dari tahun sebelum nya , May Allah ease everything for you dunia & akhirat 🌼✨ wawa .

A post shared by نور الهداية (@ardellaryana) on

MANGGA doakan Nadzmi dan Ardell dipertemukan jodoh. Amin.. Amin..

Teruskan layari manggamedia.com.my
#mangga #manggamedia #manggatv #bukansekadarhiburan #berenanguntukkesihatan

Facebook: Mangga Media
Instagram: @mangga.media